Jouw droombaan begint hier bij Postuma AGF!

Sollicitatieproces

Solliciteer nu door ons je motivatiebrief en cv te sturen via de ‘solliciteerknop’ in de vacature. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Liever via e-mail solliciteren? Dat kan ook! Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@postuma.nl. We kijken uit naar jouw reactie! 

 

 

1

Sluitingsdatum

Binnen 7 dagen na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je van ons een e-mail met het vervolg: een afwijzing of een uitnodiging voor een gesprek. Geen bericht ontvangen na 14 dagen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon: 06-38185450 of e-mail: sollicitatie@postuma.nl.

2

Samen om tafel

Gefeliciteerd! Je bent uitgenodigd voor een gesprek. We nemen binnenkort telefonisch contact met je op om de details af te stemmen. Houd je mailbox goed in de gaten voor de bevestiging met de datum, locatie en namen van de collega’s waarmee je het gesprek zult hebben. 

3

Arbeidsvoorwaarden

Als de sollicitatie naar wens verloopt en we verder willen gaan met elkaar, plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere het salaris en andere arbeidsvoorwaarden. We kijken ernaar uit om dit samen met jou te bespreken.

4

Voel je welkom

Welkom, nieuwe collega! We streven ernaar dat je je snel thuis en op je gemak voelt bij ons. Een nieuwe start kan spannend zijn, daarom gooien we je niet zomaar in het diepe. We zorgen ervoor dat een collega je begeleidt en wegwijs maakt binnen Postuma. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen. We kijken uit naar een fijne samenwerking.