Blogs

Werken in Kampen

Van bijbaan tot leidinggeven: Het succesverhaal van Allard

“Hoi! Mijn naam is Allard Hubach, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit IJsselmuiden. Bij Postuma ben ik werkzaam als Teamleider van de loods. Ik werk inmiddels al bijna zes jaar bij Postuma.”

 

Werken in Kampen

Pure Ambacht: waar vakmanschap en werkplezier centraal staat!

Samen zorgen we voor prachtige en verse eindproducten, zoals kleurrijke en smaakvolle wokgroenten, heerlijke ovenschotels, knapperige slamixen en verfijnde maaltijdsalades.

Werken in Kampen

Een gedurfde opleidingswitch

Wij geloven dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen en een nieuwe carrièrerichting in te slaan. Sarina’s verhaal is een inspiratie voor iedereen die een carrièreswitch overweegt.

Werken in Kampen

Werken bij Postuma AGF

Ben je op zoek naar een baan bij een gezellig familiebedrijf met een lange geschiedenis en een sterke positie in de aardappelen, groente en fruit sector? Dan is Postuma AGF de plek voor jou!

Vacature commercieel medewerker grootverbruik

Mini interview met Loes

Wat is je functie bij Postuma?

Ik ben bij Postuma gestart als stagiaire voor de opleiding Management Assistent. Vanuit daar ben ik begonnen bij de receptie als bijbaan naast mijn studie. Nu werk ik fulltime als receptioniste, waar ik voornamelijk klanten en leveranciers te woord sta en help ik om klachten op te lossen.