Een gedurfde opleidingswitch: Van stewardess naar vrachtwagenchauffeur bij Postuma AGF 

Bij Postuma AGF geloven we dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware passie te volgen. Het leven zit vol verrassingen en soms beseffen we dat onze carrière ons ergens anders naartoe leidt dan eerder gedacht. Dat is precies wat er gebeurde met onze collega Sarina, die haar stewardess-opleiding verruilde voor de droom om vrachtwagenchauffeur te worden. Bij Postuma AGF hebben we haar de ruimte gegeven om haar nieuwe carrièrepad te bewandelen en haar dromen waar te maken. 

Bij Postuma AGF zijn we blij dat we een plek hebben gecreëerd waar ambitieuze mensen kunnen groeien en hun talenten kunnen benutten. Sarina voelde zich direct thuis bij ons bedrijf en wist dat dit de plek was waar ze haar passie voor het vrachtwagenrijden kon ontplooien. Als een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de handel van verse groenten en fruit, bieden we niet alleen kwalitatieve producten aan onze klanten, maar ook kansen aan onze medewerkers om hun carrièredoelen te verwezenlijken. 

Een warm familiegevoel

Sarina stroomde een maand geleden in bij onze chauffeursopleiding en heeft sindsdien mooie stappen gezet. Met vastberadenheid en toewijding heeft ze zich snel ingewerkt in de wereld van vrachtwagenchauffeurs. Inmiddels heeft ze haar eerste mijlpaal behaald door succesvol het eerste deel van code 95 af te ronden, een belangrijk vereiste voor vrachtwagenchauffeurs. Sarina begint nu met lessen voor het vrachtwagenrijbewijs en we staan klaar om haar te ondersteunen op haar weg naar succes.

Innovatie en Groei

Het creëren van een hecht en ondersteunend team, waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Droom jij ook van een carrière als vrachtwagenchauffeur, net als Sarina? We nodigen je uit om deel uit te maken van ons logistieke team en je passie voor het vrachtwagen rijden te vervullen. Met onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en het bieden van groeimogelijkheden, is Postuma AGF de perfecte plek om je carrièreswitch te maken. Sluit je aan bij onze familie en ontdek samen met ons de mooie wereld van de logistiek. 

Sluit je aan bij Postuma AGF

Wij geloven dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen en een nieuwe carrièrerichting in te slaan. Sarina’s verhaal is een inspiratie voor iedereen die een carrièreswitch overweegt. We zijn er trots op dat we haar hebben kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van haar droom om vrachtwagenchauffeur te worden. Neem contact met ons op en ontdek hoe ook jij je carrièrepad kunt veranderen en je passie kunt volgen. 

 

Werken in Kampen