Pure Ambacht: waar vakmanschap en werkplezier centraal staat! 

Bij Pure Ambacht draait alles om ambachtelijk vakmanschap. In onze snijkeuken hebben we een team van toegewijde medewerkers die met zorg en aandacht werken aan het snijden van groenten. Onze vakmensen zijn experts in het behandelen van groenten en hebben de nodige ervaring om kwalitatieve producten te leveren. We koesteren de vaardigheden en kennis die elk teamlid met zich meebrengt en streven naar een gezellige en positieve werkomgeving.

Samen zorgen we voor prachtige en verse eindproducten, zoals kleurrijke en smaakvolle wokgroenten, heerlijke ovenschotels, knapperige slamixen en verfijnde maaltijdsalades. Dit alles vindt plaats in onze professionele snijkeuken, waar we gebruikmaken van moderne machines. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van onze producten, die onze klanten kunnen bewerken of rechtstreeks aan consumenten kunnen verkopen. 

Groei en ontwikkeling

Bij Pure Ambacht hechten we veel waarde aan groei en ontwikkeling binnen ons team en de afdeling. We stimuleren onze collega’s om hun kennis van aardappelen, groente en fruit, met de focus op het snijproces, uit te breiden. Of je nu al ervaring hebt of net begint, er zijn volop mogelijkheden om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan binnen ons team. 

Kortom, werken bij Pure Ambacht betekent werken met passie, vakmanschap en betrokkenheid. Je werkt in een aangename, koele omgeving 😉, waar je de lekkerste producten maakt. Daarnaast creëren we een positieve werkomgeving waarin jouw inzet gewaardeerd wordt. 

Wil je deel uitmaken van ons team en ontdekken hoe het is om bij Pure Ambacht te werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures en doe ons een berichtje!

 

Werken in Kampen