Vrachtwagenchauffeur – nacht | 3 dagen per week

Wegens aanhoudende drukte en groei van ons klantenbestand breiden we steeds verder uit. Daarom zijn we op zoek naar CE chauffeurs, dit betreft voor zowel parttime als fulltime dienstverband. Bij een parttime dienstverband gaat het om minimaal 3 dagen per week.

Jij bent

… een trotse chauffeur met een hart voor het vak en voor de organisatie. Je houdt van een praatje, maar werkt vooral secuur en netjes. Samen met je collega’s werk je aan een efficiënte en nette levering aan onze klanten.

Zie je er ook naar uit om te starten in snelgroeiend bedrijf waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Solliciteer meteen op onze vrachtwagenchauffeur vacature!

Wie ben jij?

  • Bezit van het CE rijbewijs/code 95
  • Bereidheid om (ook) op onregelmatige tijden te werken, zowel in de nacht als op zaterdag
  •  Je bent vlot en flexibel in je taken en uren

 

Wat krijg jij?

Chauffeurs zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en hier zijn we zuinig op! Wij bieden daarom zekerheid en een goede beloning. Bij Postuma AGF zijn de lijnen kort en is de sfeer familiair. We zijn niet voor niets een familiebedrijf! Maar het allerbelangrijkste is nog: in
overleg met jou maken we een vast rooster dat past bij je privé leven, zodat je met plezier aan het werk gaat. Je collega’s zijn behulpzaam en bereikbaar onderweg als je vragen hebt.

 

De werkzaamheden

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een tijdige en nette bezorging van de goederen bij onze klanten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt wanneer je bij de klant bent. Het is belangrijk dat je goed in de gaten hebt wat er speelt en dat aan je collega’s op kantoor terugkoppelt, zodat er adequaat gereageerd kan worden. Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor het halen van goederen bij onze telers.

Solliciteer direct op onze vrachtwagenchauffeur vacature!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.